Návrh rozšíření podnikatelských aktivit firmy - Halberštat, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh rozšíření podnikání v oblasti silniční dopravy o poskytování skladovacích služeb. Vychází z aktuálních možností firmy a řeší přestavbu stávajícího objektu na funkční sklad včetně jeho vybavení a provozního zajištění. Práce obsahuje finanční plán, výpočet návratnosti investice i analýzu rizik. Cílem je vytvořit proveditelný a efektivní podnikatelský záměr.

The bachelor thesis focuses on a proposal to expand a road transport business by introducing warehousing services. It is based on the current capabilities of the company and addresses the reconstruction of an existing building into a functional warehouse, including its equipment and operational setup. The thesis includes a financial plan, return on investment calculation, and risk analysis. The aim is to create a feasible and efficient business plan.
Proposal for Expansion of the Company's Business Activities
Keywords: rozvoj podniku; silniční doprava; podnikatelská aktivita; analýza podniku; skladování; business development; road transport; business activity; business analysis; warehousing