Design elektrického zametacího stroje pro sedící obsluhu - Tomášková, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Tématem diplomové práce je design elektrického zametacího stroje pro sedící obsluhu. Produkt je nejdříve analyzován z designerské a technické stránky. Na základě analýz jsou určeny cíle práce a je navržen nový design, který splňuje ergonomické, technické a psychologické aspekty. Dalšími nároky jsou jednoduché, snadno ovladatelné prvky, které zajištuji bezpečnost práce.

The topic of my diploma thesis is the design of electric ride-on sweeper. At first, the product is analyzed from a designer and technical aspect. From these analytics is determine the purpose of the thesis and made the new specifical design that is friendly with economical, technical and sychological aspects. Easy and easily controllable elements that provide work safety are he next demand.
Design of Electric Ride-On Sweeper
Keywords: Design; zametací stroj; úklid; zametání; sedící obsluha; baterie; Design; sweeper; cleaning; sweeping; seated operator; battery