Elektromagnetická kompatibilita - Šimoník, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou elektromagnetické kompatibility jak po její technické tak z části i biologické stránce. V práci jsou popsány základní pojmy EMC a také rozebrány jednotlivé legislativní požadavky a předpisy EMC. Součástí této bakalářské práce je také návrh zkušebního postupu pro ověření EMC tlakoměrné techniky ve firmě BD SENSORS a jeho následná realizace.

This bachelor is focused on a problem field of electronic compabiliti as the technical side as same as biological side of it. This Thesis describes the basic concepts of EMC and also analyzis each legislative requirements and regulations of EMC. One part of this thesis include designing a test procedur for verifcation of EMC pressure measurement technology of BD SENSORS company and realization of it.
Electromagnetic compatibilty
Keywords: Elektromagnetická kompatibilita; zkušební postup; EMC; EMI; EMS; tlakoměrná technika; DMP 331; DMD 331; Elektromagnetic kompatibility; testing metod; EMC; EMI; EMS; pressure measurment technology; DMP 331; DMD 331