Hydraulické posouzení a návrh úpravy drobného vodního toku - Ďurďa, Eduard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Hlavním úkolem této práce je vyhodnocení stávajícího stavu toku Babického potoka, z hlediska kapacitních a usazovacích poměrů. Z tohoto hodnocení bude následně vypracována řada variantních řešení.

The main task of this work is to evaluate the current state of flux Babického creek, in terms of capacity and settling. From this evaluation will be subsequently developed a series of variant solutions.
Hydraulic assessment and river trainning of a small stream channel
Keywords: Stabilita koryta Splaveniny Hydraulika otevřených toků; The stability bed Sediment Hydraulics of open channel flows