Technologická etapa opláštění halového objektu společnosti SONNENTOR - Trochta, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Práce se zabývá technologickou etapou opláštění budovy. Specifikuje technologické předpisy na 3 druhy opláštění. Prvním typem jsou sendvičové panely KINGSPAN, druhým typem je dřevěný obklad na sendvičových panelech a třetím typem je kamenný obklad soklu z haklíků. Práce obsahuje výkaz výměr, rozpočet, časový plán, návrh strojní sestavy, bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

The bachelor thesis deal with the technological steps of building envelope. It specifies the technologicall regulations of 3 types of cladding. The first type are sandwich panels KINGSPAN, the second type is wood paneling on the sandwich panels and the third type is the stone cladding. This thesis describes technical report solved object, bill of quanttites, budget, time schedule, design of machinery, safety health and at work.
Technological phase sheathing of an industrial building company SONNENTOR
Keywords: Technologické předpisy; opláštění budovy; sendvičové panely; nájemní smlouva; KINGSPAN; dřevěný obklad; kamenný obklad; haklíky; Technological regulations; building cladding; sandwich panels; lease agreement; wood paneling; stone clading