Analýza motivace a návrh změny ve společnosti ČKD Blansko Holding, a.s. - Procházková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalářská práce analyzuje současnou motivaci zaměstnanců ve společnosti ČKD Blansko Holding, a. s. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy motivace a odměňování zaměstnanců. V praktické části je zkoumán současný stav ve společnosti a provedeno je také dotazníkové šetření. Závěrečná část práce obsahuje návrh na zlepšení a celkové ekonomické zhodnocení návrhu změny.

This bachelor thesis analyses the current motivation of the staff in the company ČKD Blansko Holding, a. s. The theoretical part defined basic concepts of motivation and remuneration of employees. The practical part analyses the current situation in the company and questionnaire survey. The final part contains proposal to improve and overall economic assesssment of the proposal.
Analysis of Motivation and Proposal of its Change in Company ČKD Blansko Holding, a.s.
Keywords: Motivace; motivační program; odměňování pracovníků; zaměstnanecké výhody; zaměstnanci; mzda; pracovní prostředí.; Motivation; motivation programme; emploees remuneration; benefits; staff; wage; working conditions.