Návrh zařízení pro zkoušení těsnosti plastových přírub - Vašek, Richard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Hlavním cílem práce je navrhnout průmyslově použitelnou metodu nebo zařízení pro zkoušení těsnosti plastových přírub s vysokou hodnotou rozlišení. Výsledkem je porovnání dostupných metod a navržení vhodné metody. V závěru celé práce je definována vhodná metoda, která bude schopna rozpoznávat definované úniky pro stanovená zákaznická kritéria a bude splňovat interní požadavky společnosti Robert Bosch spol. s r.o..

The main diploma thesis‘s target is to propose applicable industrial method for the industrial leak testing with high definition. The result is to compare available methods and to propose the suitable one. The final target of the diploma thesis is definition of the defined method that will be able to detect leaks required by customer and fulfil internal requirements of the Robert Bosch ltd. Company.
Design equipment for testing of tightness at plastic flanges
Keywords: Těsnost; zkoušky těsnosti; palivový modul; příruba; Tightness; leakage test; fuel supply module; flange