Hodnocení ekonomické situace podniku a návrhy na její zlepšení - Formánek, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Na trhu kursového sázení v České republice se v současné době pohybuje 10 společností, které si ročně mezi sebe rozdělí více jako 15 miliard korun. Jednou z nich je společnost Startip a.s., mladá a stále se rozvíjející sázková kancelář. Tato diplomová práce si klade za cíl pomoci společnosti Startip a.s. zvýšit její podíl na trhu kursového sázení, zvýšit kvalitu jejich produktů a navrhnout souhrn vylepšení v souladu s požadavky a návrhy, které formulovali sázející v průzkumu prostřednictvím 224 dotazníků.

The betting market in the Czech Republic is currently moving 10 companies that year, which annually divided among themselves more like 15 billion. One of them is the Startip, young and still growing betting agency. Target of this masters thesis is helping the company Startip to increase its market share, increase the quality of their products and to propose a summary of improvements in accordance with the requirements and the proposals formulated by betters in research made in collection of 224 respondents.
The Evaluation of Company Financial Situation and Proposals to Its Improvement
Keywords: Sázková kancelář – Kursové sázení – Průzkum trhu – Kurs – Sázka – Finanční analýza; Betting agency – Odds betting – Market research – Odds – Bet – Financial analysis