Automatizace výroby v menším podniku - Křídlo, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Špatná spolupráce s dodavateli může znamenat vážné ohrožení chodu společnosti. Tato práce pojednává o změně dodavatelských subjektů a přechodu na technologie poskytnuté novými dodavateli.

Bad cooperation with suppliers can involve serious threat of company run. This thesis deals with change of supplier subjects and switch-over a technology provided by new suppliers.
Production Automation in Smaller Company
Keywords: Dodavatel; automatizace výroby; míchací systémy; Supplier; production automation; tinting systems