Úzká místa strojírenské výroby - Zifčák, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na identifikaci a eliminaci úzkých míst v procesech strojírenské výroby. Práce analyzuje současný stav za použití mapy hodnotového toku, tato metoda slouží k identifikaci úzkých míst procesu výroby, a dále napomáhá k nalezení potřebných opatření ke zlepšení stávající situace.

The bachelor thesis is focus on identification and elimination bottlenecks in processes of production engineering. The thesis analyzes current situation using value stream mapping, this method used to identification bottlenecks in processes and also helps with finding necessary corrective measures.
Bottlenecks of Engineering
Keywords: štíhlá výroba; mapa hodnotového toku; kaizen; lean manufacturing; value stream mapping; kaizen