Stavebně technologická etapa hrubé vrchní stavby polyfunkčního domu - Liška, Aleš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Předmětem bakalářské práce je stavebně technologická etapa hrubé vrchní stavby polyfunkčního domu ve Velešíně. Práce se zabývá zařízením staveniště, návrhem strojní sestavy, technologickými předpisy, kontrolním a zkušebním plánem, časovým plánem, rozpočtem a bezpečností práce.

The object of the bachelor thesis is technological stage of realization structure of polyfunfcion building in Velesin. The thesis deals with facility of the building site, project of machines, technological rules, plan of quality controls, timetable, item budget and work safety.
Technological stage of realization structure of polyfunfcion building
Keywords: Technologický předpis; Organizace výstavby; Zařízení staveniště; Časový plán; Strojní sestava; Kontrolní a zkušební plán; Bezpečnost a ochrana zdraví při práci; Položkový rozpočet; Technological rule; Organization of construction; Facilities of building site; Timetable; Project of machines; The control and test plan; Health and safety protection at work; Item budget