Systém pro snímání a vyhodnocení kontrakce izolované srdeční buňky v prostředí LabVIEW - Čmiel, Vratislav; Provazník, Valentine (International Society for Science and Engineering, o.s., 2009)
V článku je představeno kompletní hardwarové a softwarové řešení pro snímání, záznam a vyhodnocení kontrakce stimulované izolované srdeční buňky. Systém je realizován v prostředí LabVIEW.

V článku je představeno kompletní hardwarové a softwarové řešení pro snímání, záznam a vyhodnocení kontrakce stimulované izolované srdeční buňky. Systém je realizován v prostředí LabVIEW.
System for cardiomyocyte contraction acquisition and evaluation in LabVIEW
Keywords: srdeční buňky; LabVIEW; heart cells; LabVIEW