Interpersonální konflikty a návrhy na zlepšení pracovních podmínek - Vejnarová, Eliška (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Ve své práci se budu zaměřovat na interpersonální konflikty, způsoby jejich zvládání a předcházení jim. Také popíši jak ideálně jednat v konfliktních situacích a dosáhnout co nejlepšího řešení tou “pravou” cestou.

In my work, I will focus on interpersonal conflict management and ways to prevent them. A description of how to ideally act in conflict situations and achieve the best possible solution to the "right" way.
Interpersonal Conflicts and Proposals to Improve Working Conditions
Keywords: Interpersonální konflikty; Metody; Komunikační dovednosti; Zvládání konfliktů; Experimentování; Pozorování; Předcházení; Výstupy; Problémy; Přístup; Seznam.cz; Interpersonal conflicts; Methods; Communication skills; Managing of conflicts; Experimentation; Sighting; Prevention; Sink; Problems; Acess; Seznam.cz