Formáty lži - Čepelka, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Diplomovou práci vnímám jako výsledek dlouhodobých úvaho formách lži a manipulace a jejich významu v dnešní společnosti. Na základě výzkumu těchto forem a prostředí, ve kterých se vyskytují se snažím odhalovat vliv lži na jedince i společnost. A to za využití vícero médií, která tento proces zkoumání zachycují.

I perceive the thesis as a result of long-term considerations of forms of lies and manipulation and their importance in today's society. Based on the research of these forms and the environments in which they occur, I try to detect the effect of the lie on both individuals and society. And with the use of multiple media that capture this exploration process.
Formats of Lying
Keywords: tajemtsví; tajný; lež; manipulace; média; společnost; technologie; hoax; fikce; fabulace; polopravda; pravda; reklama; post-pravda; mystery; secret; lie; manipulation; media; society; technology; hoax; fiction; fabulation; half-truth; truth; comercial; post-truth