Vývoj software řízený testem - Navrátil, Dušan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato bakalářská práce představuje agilní metodologii zvanou vývoj řízený testy a ilustruje její použití na ukázkovém příkladě pomocí testovacího nástroje. Během ilustrace jsou vysvětleny techniky sloužící k dosažení cíle softwarového projektu. Dále je diskutován vliv vývoje řízeného testy na kvalitu sofwarového produktu.

This bachelor's thesis introduces an agil method called test-driven development and illustrates it by an example using a testing tool. The way to reach objectives of software project is explained during the illustration. Further, the effect of test-driven development on the quality of software product is discussed.
Test-Driven Software Development
Keywords: vývoj řízený testy; testování; refaktorování; agilní metodiky; softwarové inženýrství; test driven development; testing; refactoring; agile methods; software engineering; tdd