Návrh měření na průmyslové pračce - Těthal, Josef (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá v první části rešerší, kde je stručně popsán prací proces a úvod do navrhování experimentů. V další části je proveden experiment, který je výstupem této práce. Popisuje vliv teploty máchání a otáček motoru při odstřeďování na výslednou vlhkost prádla.

This bachelor thesis deals in the first part with research regarding the laundry process and introduction to design of experiments. The next part, which is the output of this work, describes an experiment made. The experiment defines the impact of rinsing temperature and spin speeds on consequential humidity of the laundry.
Design of experiment on a washer extractor
Keywords: praní; prádlo; voda; proces; návrh; experiment; DOE; washing; laundry; water; process; design; experiment; DOE