Podnikatelský záměr na založení výrobního podniku s módní konfekcí - Mešková, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalárska práca je zameraná na vytvorenie podnikateľského zámeru pre založenie firmy. Zámer je vypracovaný pre podnik výrobného charakteru, ktorý následne predáva svoje produkty konečným spotrebiteľom. Na základe riešení a návrhov v tejto práci môže byť založený podnik, ktorý bude schopný eliminovať nedostatky a riziká, ktoré sa môžu vyskytnúť v priebehu vzniku, ale aj za bežného fungovania v prvých rokoch prevádzky.

This bachelor thesis focuses on the creation of a business plan to start a company. The plan is created for a manufacturing company, which then sells its products to consumers. Based on this plan, it will be possible to establish a company, which will be able to eliminate risks and shortcomings, which might occur during the founding phase, and also during the first years of operation
Business Plan
Keywords: podnikateľský zámer; podnik; značka; oblečenie; business plan; enterprise; brand; clothes