Obnova venkova - rozvoj obce Kolárovice - Tvrdá, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Kolárovice

Kolárovice
Rural Renewal - Development Village Kolárovice
Keywords: Kolárovice; Kolárovice