Faktory ovlivňující kvalitu bydlení ve městech, případová studie Ostrava - Rusnok, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Cílem práce je seznámení s tématem práce „Faktory ovlivňující kvalitu bydlení ve městech, případová studie Ostrava“ a poukázat na to, jaké faktory to jsou a jejich reálný vliv na kvalitu bydlení. Tato práce také poukazuje na situaci bydlení v Ostravě a může být použita jako zdroj pro pochopení situace a případný rozvoj ve městě Ostrava.

The aim of this work is to introduce the topic “Factors affecting quality of housing in cities, Ostrava case study” and to point which factors there are and what real impact on quality of housing they have. This thesis also shows us the situation of housing in Ostrava city and may be used as a source to understand situation and eventual development in Ostrava city.
Factors affecting quality of housing in cities, Ostrava case study
Keywords: Faktory; kvalita; bydlení; Ostrava; cena; nemovitá věc; oceňování nemovité věci; strategický rozvoj.; Factors; quality; housing; Ostrava; price; real estate; valuation of real estate; strategic development.