Návrh opatření aktualizující postupový diagram obchodního případu - Šašinka, Viktor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalářská práce se zabývá návrhem opatření aktualizující postupový diagram předvýrobních procesů ve strojírenské společnosti. Specifikuje co je proces, vymezuje hlavní odlišnosti mezi procesním a funkčním řízením, popisuje vybrané metody analýzy procesů a srovnává teoretické poznatky se skutečností. Obsahuje analýzu současného stavu podnikových procesů. Návrh řeší zlepšení procesů v podobě procesních map znázorněných diagramem, které poskytují vylepšený model fungování společnosti.

The bachelor thesis deals with the design updating of the process flow diagram in the preproduction process in engineering company. Specifies what is a process, identifies main differences between process and functional management, describes the methods of process analyse and compares the theoretical knowledge of the facts. It presents analysis of the current state of the business processes. The proposal tackle the improvement of processes in the form of process map shown by diagrams that provide an improved model of the functioning of company.
Proposed Measures Updating the Flow Diagram of the Business Case
Keywords: Proces; procesní řízení; zlepšování procesů; postupový diagram; průběh zakázky; Process; process management; proces improvement; flow diagram; order processing