Bytový komplex Kadetka, příprava realizace stavby - Páleník, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Předmětem této diplomové práce je zpracování vybrané části stavebně technologického projektu pro bytový komplex Kadetka v Brně – Králově Poli. Konkrétně se jedná o objekt podzemních garáží a objekt C. Při tvorbě projektu byl brán ohled i na objekty A a B, které jsou zapracovány v projektu zařízení staveniště. Dále je obsahem práce technická zpráva ke stavebně technologickému projektu, vyhodnocení dopravních tras, časový a finanční plán stavby, studie realizace hlavních technologických etap, návrh hlavních stavebních strojů, časový harmonogram pro hrubou stavbu, plán zajištění materiálových zdrojů, technologický předpis pro železobetonové monolitické konstrukce v 1.PP a kontrolní a zkušební plán. Na bytový dům byl také vypracován položkový rozpočet vytvořen v programu Build Power S.

The subject of the diploma thesis is to elaborate a selected part of the construction technology project for Apartment complex Kadetka - preparation for building realisation. Specifically, this is an underground garage and object C. In the course of the creation of project, the objects A and B, incorporated in the project of the construction site equipment, were also taken into account. The content of the work is a technical report to the construction technology project, evaluation of transport routes, time and financial plan, individual realization phases of the main building phase, design of the main building machine and mechanisms, time schedule for rough construction, plan for securing material resources, elaboration of technology regulations for underground monolithic reinforced concrete structures and check and test plan. The thesis also includes an item budget for the apartment house made with Build Power S software.
Apartment Complex Kadetka, Preparation for Building Realisation
Keywords: Bytový dům; zařízení staveniště; monolitické železobetonové konstrukce; technologický předpis; bílá vana; rozpočet; časový a finanční plán; harmonogram; kontrolní a zkušební plán; Apertment house; site equipment; monolithic reinforced concrete structures; technological specification; waterproofing basement; itemized budget; time and financial plan; time schedule; check and test plan