Stavebně technologický projekt výrobní a skladovací haly - Křípal, Vladimír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Předmětem této diplomové práce je vypracování stavebně technologického projektu výrobní a skladovací haly SW-MOTECH s.r.o., v jehož rámci je provedena technická zpráva, koordinace širších dopravních vztahů, časový a finanční plán stavby, studie hlavních technologických etap, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů. Dále práce obsahuje technologický předpis, kontrolní a zkušební plán a požadavky na bezpečnost práce pro provádění železobetonové montované konstrukce. Součástí diplomové práce je také environmentální plán a smlouva o dílo.

The subject of this diploma thesis is the elaboration of a construction and technological project of production and storage hall SW-MOTECH s.r.o., in which the technical report, coordination of broader transport relations, time and financial plan of the construction, study of the main technological stages, project of building equipment, design of the main construction machines and mechanisms. Further, the thesis contains a technological regulation, a control and test plan and safety requirements for the implementation of reinforced concrete assembled structures. Part of the diploma thesis is also environmental plan and contract for work.
Construction technological project of manufacturing and storage facility
Keywords: stavebně technologický projekt; výrobní hala; hrubá stavba; časový plán; finanční plán; technologický předpis; zařízení staveniště; building technology project; industrial guilding; structural work; time management; financial management; technological regulativ; site equiponent