Projektové řízení plánu implementace nástroje Power BI - Gřešek, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
V bakalárskej práci je vypracovaný plán implementácie riešenia Power BI s využitím nástrojov a metodík projektového riadenia. Práca obsahuje tri základné časti. Úvodná časť predstavuje teoretické základy a zároveň stanovuje definície všetkých základných pojmov súvisiacich s témou. Druhá časť skúma súčasné prostredie, zatiaľ čo posledná časť predstavuje konkrétne riešenie implementácie projektu.

The bachelor’s thesis develops an implementation plan for a Power BI solution by applying project management tools and methodologies. The thesis contains three fundamental sections. The initial section introduces theoretical foundations while establishing definitions for all essential terms related to the subject. The second section examines the current environment, while the final section presents a specific solution for project implementation.
Project Management of the Power BI Implementation Plan
Keywords: Projektové riadenie implementácie; Implementácia riešenia; Power Bi riešenie; Projektový manažment; Project Management Implementation; Solution Implementation; Power Bi Solution; Project Management