Problematika nízkokapacitních vozovek - Nováková, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Cílem této bakalářské práce je teoreticky zpracovat problematiku nízkokapacitních vozovek. Pozornost bude věnována jak zkušenostem v zahraničí, tak i v České republice, především s ohledem na konstrukční skladbu, používané metody, materiály a náklady.

The aim of this bachelor’s thesis is to process the issue of low volume roads in a theoretical way. Attention will be paid to experiences abroad and in Czech republic as well, considering the structural composition, used methods, materials and costs.
Low volume roads
Keywords: nízkokapacitní komunikace; konstrukční materiály; nízké dopravní zatížení; vývoj předpisů pro nízkokapacitní komunikace; geotechnické zkoušení; geotechnický průzkum; low volume roads; structural materials; low traffic load; progression of regulations for low volume roads; geotechnical testing; geotechnical research