Obnova obce zasažené živelnou pohromou - Helešicová, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2023)
Cílem diplomové práce je popis způsobených škod a návrh plánu obnovy obce, jejíž majetek byl poškozen živelnou pohromou. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy a procesy, které jsou následně aplikovány v praktické části, kde je řešena samotná obnova obecního majetku, její financování, plán a realizace. Výstupem práce jsou zpracované dokumenty pro řízení oprav.

The aim of this master thesis is to describe reconstruction of property, owned by the municipality, damage was caused by natural disaster. In theoretical part, we clear up important terms and processes, whitch are then applied in the practical part, where we discuss the planning, financing and reconstruction of municipal property. The output of the thesis is the processed domunents of managing reconstruction.
Restoration of a village affected by a natural disaster
Keywords: Projektové řízení; projekt; obnova; organigram; časový plán; finanční plán; strukturní plán; matice odpovědnosti; Project management; project; reconstruction; organization chart; financial plan; structural plan; matrix of responsibilities