Návrh na zlepšení propagace firmy - Kopřivová, Gabriela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Tato diplomová práce je zpracována pro firmu AUTOELEGANCE BRNO, s. r. o., která se pohybuje v oblasti automobilového průmyslu. Zkoumá a hodnotí marketingovou komunikaci firmy a zjišťuje nedostatky v této oblasti. Obsahuje návrhy na zlepšení propagace firmy, které zahrnují nové formy marketingové komunikace včetně jejich aplikace do praxe, vedoucí ke zvýšení prodejnosti.

This master´s thesis was elaborated for the company AUTOELEGANCE BRNO, s. r. o., that works in the automobile industry. It analyses and evaluates its marketing communication and examines imperfections in this field. It contains a proposals of improving the company promotion, which include new methods of the company marketing communication and their application in practice, leading to an increase of the saleability.
The Proposal of Improving the Company Promotion
Keywords: marketing; marketingový mix; marketingová komunikace; reklama; podpora prodeje; vztahy k veřejnosti; osobní prodej; přímý marketing; marketing; marketing mix; marketing communication; advertising; sales promotion; public relations; personal selling; direct marketing