Fitness aplikace pro Android - Bulava, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2023)
Tato bakalářská práce obsahuje přehled technologií pro vytváření Android aplikací, porovnání aplikací z oblasti fitness a praktický příklad mobilní fitness aplikace pro Android. Aplikace obsahuje předepsané tréninky, velké množství cviků doplněné o animace a kalkulačku pro výpočet denního příjmu kalorií.

This bachelor's thesis contains an overview of technologies for creating Android applications, comparison od fitness applications and a practical example of mobile fitness application for Android. The Application contains prescribed workouts, a large number of exercises supplemented with animations and calculator for calculating daily calorie intak
Fitness Aplication for Android
Keywords: Android; Fitness; Sport; Android Studio; Sportovní aplikace; Java; Trénink; Cvik; Android; Fitness; Sport; Android Studio; Sport Application; Java; Workout; Exercise