Posouzení počítačové sítě a návrh změn - Žaloudek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Tato práce se zabývá posouzením počítačové sítě společnosti. Popisuje její současný stav, snaží se najít problémy a navrhnout řešení, jakým by měly být odstraněny.

This work is consider a computer network of a company. It describes present situation, tries to locate problems and propose the solutions to solve them.
The examination of computer network and a proposal for changes
Keywords: Počítačová síť; současný stav; strukturovaná kabeláž; topologie sítě; adresování; datové toky; zatížení sítě; bezpečnost.; Computer network; current situation; structured cabling; network topology; addressing; data flow; load in a system; security.