Experimentální softwarový hudební nástroj - Čapandová, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Práce se zabývá realizací experimentálního elektroakustického softwarového hudebního nástroje s netradičním způsobem bezkontaktního ovládání parametrů zvukového signálu pomocí pohybového senzoru Kinect. Software je realizován v jazyce C# s využitím knihovny NAudio.

This thesis focuses on realization of experimental electroacoustic software musical instrument, which uses non-contact sound parameters control via Kinect XBOX ONE motion sensor. The software is developed in C# using the NAudio open source library.
Experimental software musical instrument
Keywords: Syntezátor; nelineární tvarování; hudba a pohyb; proměnná přenosová funkce; C# syntezátor; knihovna NAudio; Kinect a hudba; Synthetizer; nonlinear shaping; music and movement; dynamic transfer function; C# synthetizer; NAudio library; Kinect and music