Současný stav znalecké činnosti v ČR v roce 2013 - Bradáč, Albert; Daňhel, Petr (Vysoké učení technické v Brně, Ústav soudního inženýrství, 2013)
V příspěvku je analyzován současný stav znalecké činnosti a počty znalců a znaleckých ústavů v ČR

Actual state of expert activities is analyzed in this contribution and numbers of experts and expert institutions in the Czech Republic.
Actual state of expert activities in the Czech republic in 2013
Keywords: znalec; znalecký ústav; expert; expert institute