Investiční možnosti v oblasti ekologických zdrojů energie - Schwab, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Diplomová práce analyzuje možnosti investičního podnikatelského záměru, které souvisí s rozvojem alternativních zdrojů energie v ČR. Obsahuje takové analýzy, které povedou k rozhodnutí, zda se v roce 2011 vyplatí začít připravovat a následně i realizovat v dalších letech projekt v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

This master`s thesis analyzes the possibilities of investment business plan, which is related to the development of alternative energy sources in the Czech Republic. The main part consist an analysis, which lead to decision, if we start prepare or not in 2011 the project of renewable energy sources.
The Investment Opportunities in the Ecological Energy Resources
Keywords: SLEPTE analýza; obnovitelné zdroje energie; hodnocení investic; větrné elektrárna; rozhodovací strom; cash flow; SLEPTE analysis; renewable energy sources; decision making; wind-power station; decision tree; cash flow