Návrh internetových stránek - Beneš, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Moje bakalářská práce se bude zabývat tvorbou internetových stránek za pomocí jazyka HTML, kaskádových stylů CSS, dynamického jazyka PHP a propojení s databází MySQL. V praktické části práce se poté zaměřím na vytvoření přehledných internetových stránek o moderních výstrojních součástích Speciálních jednotek Americké armády v letech 2000 až 2010.

My bachelor‘s thesis will deal with creating web pages using HTML, cascading style sheets, dynamic language PHP and the MySQL database connection. The practical part will then focus on creating web sites arranged by modern outfit part of special units of the U.S. Army from 2000 to 2010.
Website Design
Keywords: HTML; CSS; PHP; MySQL; SEO; CMS; WordPress; internetové stránky; HTML; CSS; PHP; MySQL; SEO; CMS; WordPress; website