Stolní míchačka modelářských barev - Vostradovský, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá konstrukcí stolní míchačky modelářských barev pro malé nádoby o objemu v řádech ml. Je zde obsažen přehled řešení dostupných na trhu, tvorba konstrukčních návrhu pro realizaci, výběr vhodného řešení a zpracování výrobní dokumentace. Následuje výroba prototypu metodou 3D tisku a ověření jeho funkce.

This bachelor thesis deals with construction of a model paint desktop shaker for small containers. Included is an overview of solutions available on the market, creation of design proposals, selection of a suitable solution and its finalization into production documentation. Following is production of a prototype and verification of its functionality.
Tabletop acrylic paint shaker
Keywords: stolní míchačka; modelářské barvy; 3D tisk; tabletop shaker; model paint; 3D printing