Mobilní horizontální štípací zařízení - Klusáček, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2021)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout mobilní horizontální štípací zařízení na kolovém podvozku. Vypracovat zadané funkční, rozměrové a pevnostní výpočty. Výkres celkové sestavy, výkresy podsestav a výrobní výkresy jednotlivých částí.

The purpose of this bachelor thesis is to design mobile horizontal splitting equipment with the wheel chassis. Develop requested function, size and strenght computation. Documentation of the whole set-up, documentation of sub-parts and documentation of single parts.
Mobile horizontal splitting equipment
Keywords: horizontální štípač; štípač dřeva; zpracování dřeva; zařízení na zpracování dřeva; horizontal splitter; wood splitter; wood processing; equipment for wood processing