Podnikatelský záměr - Zelenková, Eva (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Tato práce se zabývá podnikatelským záměrem pro založení relaxačního a masážního centra, které bude poskytovat kvalitní služby. Práce se dále zabývá, jakým způsobem by projekt mohl být financován a jeho uvedením na trh.

This work deal with the process of relax centre business plan and its establishment. Relax centre should provide quality services. The processed proposals of financing and market aspects are the aim of this bachelor thesis.
Business Plan
Keywords: Podnikání; podnikatelský záměr; finanční plán; marketingové cíle; marketingový mix.; Enterprise; business plan; entrepreneurship; marketing goals; marketing mix.