Testovací systém pro VOA - Hliněný, Petr (International Society for Science and Engineering, o.s., 2009)
In article is introduced and described stesting system for VOA

V článku je představen nový způsob měření vychýlení pohyblivé části proměnného optického zeslabovače vyrobeného technologií MEMS s následným popisem celého zařízení, které k tomuto měření slouží.
Testing System for VOA
Keywords: MEMS; VOA; Úhel vychýlení; MEMS; VOA; deflection angle