Síťový tester - Haško, Juraj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2019)
Práca sa zaoberá problematikou testovania dátových sietí. Cieľom práce je navrhnúť metodiku pre komplexné meranie prenosových parametrov sietí a návrh koncepcie testeru a jeho realizácia pomocou rozšírenia existujúceho programu JMeter.

The thesis deals with data network testing. The aim of the thesis is to design a methodology for the comprehensive measurement of network transmission parameters and design of the tester concept and realisation by helping to extend the existing JMeter program.
Network tester
Keywords: tester; metodika; meranie; priepustnosť; testovanie; sieť; tester; methodology; measurement; throughput; testing; network