Návrh změn informačního systému malé firmy - Čelko, Boris (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Táto bakalárska práca sa zameriava na firmu GOMS s.r.o. Bakalárska práca sa delí na niekoľko častí, pričom jej prvá časť je zameraná na teoretické východiská k danej problematike, v ďalšej časti bakalárskej práce uskutočním analýzu firmy, resp. jej informačného systému. Na základe týchto analýz budú navrhnuté zmeny na zlepšenie informačného systému firmy, čo bude samotným výstupom práce.

This bachelor thesis focuses on firm GOMS s.r.o. The bachelor thesis is divided into several parts, the first part is focused on the theoretical basis for the given topic, in the next part of the bachelor thesis I analyze the company, respectively its information system. Based on these analyzes, changes will be proposed to improve the company's information system, which will be the output itself.
Proposal for Changes to the Information System of Small Business
Keywords: informačný systém; softvér; hardvér; HOS8; SWOT analýza; information system; software; hardware; HOS8; SWOT analysis