Řízení stavební zakázky při správě a údržbě silnic - Sedláček, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Diplomová práce se věnuje tématu přípravy a řízení stavební zakázky při správě a údržbě silnic. Cílem práce je analyzovat řízení vybrané stavební zakázky, návrh vlastního řešení problematiky a zobecnění poznatků pro řízení obdobných zakázek.

This diploma thesis deals with the topic of preparation and management of a construction contract to manage and maintain roads. The aim is to analyze the management of the selected construction contract, the suggestion of my own solution to the problem and the generalization of the knowledge for managing similar projects.
Building contract management in the management and maintenance of roads
Keywords: Projekt; projektové řízení; nabídková příprava; předvýrobní příprava; výrobní příprava; časové plánování; dokumentace pro řízení zakázky; strukturní plán; matice odpovědnosti; harmonogram; finanční plán; kontrolní a zkušební plán.; Project; project management; tender preparation; pre-production preparation; production praparation; time planning; documentation for contract management; structural plan; array of responsibility; schedule; financial plan; control and test plan.