Možnosti financování pořízení dlouhodobého majetku - Kohout, Matěj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na varianty financování dlouhodobého majetku. Informuje o finančním stavu společnosti a o jejích možnostech, jakým lze financovat pořízení majetku. Dále srovnává různé nabídky úvěrů a leasingu, které jsou dostupné na trhu, a na závěr vyhodnotí který způsob financování je pro společnost nejvhodnější.

This bechelor´s thesis is focused on variatons of financing fixed assets. Informs about finacial state of company and its options with which it can finance purchasing assets. Compare different offers of loan and leasings, which are available on the market, and at the end of the work evaluate which form of financing is the best for company.
Possibilities of Financing the Acquisition of Fixed Assets
Keywords: dlouhodobý majetek; leasing; úvěr; financování; fixed assets; leasing; loan; financing