Návrh informačního systému - Kindlová, Dita (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Práce se zabývá návrhem a tvorbou informačního systému a technologiemi k tomuto cíli potřebnými. Vymezuje pojmy podstatné pro orientaci v problematice informačních systémů a sumarizuje základní znalosti potřebné pro vytvoření funkčního IS.

This thesis describes information system design and creation and appropriate technologies. It defines the essential terms and summarizes the basic knowledge needed for creation a functional IS.
Design of Information System
Keywords: Informační systém; design; plánovač; úkoly; projekty; databáze; Information system; design; planner; tasks; projects; database