Návrh projektu personálního informačního systému - Łabudková, Anna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou projektového managementu. Specifikuje základní pojmy a metody projektového managementu. Obsahem práce je praktická aplikace doporučených metod a technik v konkrétní firmě.

The diploma thesis focuses on project management. Specifies the basic concepts and methods of project management. It contains a practical application of recommended metods and techniques in particular company.
Project Design of Human Resources Information System
Keywords: Projektový management; informační systém; projekt; plánování; informace.; Project management; information system; project; planning; information.