Řídicí jednotka pro IRC systém - Mališ, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem řídicího systému pro regulaci teploty v rodinném domě. Systém je navržen pro individuální vytápění jednotlivých místností a skládá se z jedné řídicí jednotky a několika termostatických jednotek rozmístěných po celém domě. Řídicí jednotka je centrálním prvkem systému a ke komunikaci s termostatickými jednotkami využívá bezdrátovou technologii ZigBee.

This bacheleor’s thesis deals with design of control system for temperature regulation in family house. System is designed for individual room heating and consist of one control unit and several thermostatic units, which are situated all over the house. Control unit is central element of heating system and it uses ZigBee technology in comunication with thermostatic units
Control unit for IRC system
Keywords: IRC; ZigBee; Koordinátor; Směrovač; Koncové zařízení; XBee; UART; 1-Wire; mikrokontrolér; IRC; ZigBee; Coordinator; Router; End device; XBee; UART; 1-Wire; microcontroller