Návrhy na zlepšení firemní kultury ve společnosti HILTI ČR - Cirková, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Tato diplomová práce analyzuje důležitou součást firemní kultury společnosti HILTI ČR spol. s r. o., konkrétně oblast vyváženosti mezi pracovním a soukromým životem. Obsahuje návrhy na zlepšení v oblasti time managementu tak, aby zaměstnanci byli efektivnější a bez újmy na rodinném životě a aktivitách volného času v tvrdé realitě dneška nejen obstáli, ale byli také úspěšní.

This Diploma Thesis analyses an important part of the corporate culture in HILTI Czech Republic, particularly working and private life area balance. It contains improvement suggestions in time management sphere, so the employees work more effective and not only stand the test without detriment to family life and leisure time activities in the hard reality of nowadays, but also being successful.
Suggestions on Improvement of the Corporate Culture iof the Company HILTI CZECH REPUBLIC corporation
Keywords: Kultura; zaměstnanec; společnost; čas; práce; efektivně; priorita; činnosti; Culture; employee; company; time; work; efficiently; priority; activities