Dynamické vytváření grafických uživatelských rozhraní pro internetové aplikace - Navrátil, Ladislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2011)
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'} Hlavním námětem této bakalářské práce jsou Rich Internet Applications (RIA), webové aplikace simulující desktopové programy. V práci je popsán komplexní úvod do dané problematiky, možnosti a rozdělení těchto aplikací. Pozornost je převážně věnována nástrojům a vývojovým prostředím, které se při tvorbě RIA aplikací využívají a dále vlastnímu konceptu vývojového prostředí. Zkoumané vlastnosti daného konceptu jsou uplatněny v návrhu a implementaci aplikace, která slouží k dynamickému vytváření grafických uživatelských rozhraní.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'} The main topic of this thesis are Rich Internet Applications (RIA), web applications simulating desktop programs. The thesis contains complex introduction into the field, its possibilities and division. General focus is set on tools and frameworks used to create RIA applications and on architecture of author's own RIA framework. Attributes analyzed in the thesis are applied in the concept and implementation of an application that offers dynamic creation of GUI.
Dynamic Creation of Graphical User Interfaces for Rich Internet Applications
Keywords: p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'} rich internet applications; RIA; grafické uživatelské rozhraní; GUI; Flash Builder; p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'} rich internet applications; RIA; graphicaluser interface; GUI; Flash Builder