Pokročilá webová aplikace elektronického obchodu - Katolický, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Práce se zabývá problematikou elektronického obchodu. Cílem bylo vytvořit na míru obchod pro firmu zabývající se prodejem vybavení koupelen, keramických obkladů a dlažeb, a věcí souvisejících s tímto sortimententem zboží. Systém byl implementován s využitím technologií PHP, CSS, JavaScript, MySQL, Apache.

Aim of this essay was to learn programming languages and available tools for creation of information systems. Main part is focused on analyse, design and implementation of the Web Application of E-shop.
Web Application of E-Shop
Keywords: Elektronický obchod; informační systém; e-shop; XHTML; CSS; Javascript; PHP; MySQL; Information system; e-shop; XHTML; CSS; Javascript; PHP; MySQL