Marketingová strategie vybraného podniku - Škrlant, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Tato diplomové práce je zaměřena na vypracování návrhu marketingové strategie a doporučení pro společnost TPF group s.r.o., která provozuje slevový portál zaměřený na cestování Slevoking.cz. První část obsahuje vysvětlení teoretických poznatků, které souvisí s touto problematikou. Druhá část práce je zaměřena na aplikaci těchto poznatků a provedení analýzy stávající marketingové strategie a komunikačních kanálů společnosti. Na základě zjištěných údajů a skutečností jsou v poslední části práce představeny konkrétní návrhy na úpravu a zlepšení marketingové strategie společnosti, které mají za cíl posílení konkurenceschopnosti na trhu, získání nových zákazníků a udržení těch stávajících.

This diploma thesis is aiming on drafting a marketing strategy proposal and recommendation for TPF group s.r.o. company, which runs an online discount marketplace called Slevoking.cz with a focus on travelling. First part contains explanation of theoretical knowledge associated with this topic. Second part is focusing on application of this knowledge and carries out an analysis of current marketing strategy and communication channels of the company. The findings serve as a core of the last section of the thesis that provides specific recommendations for adjustment and improvement of the company’s marketing strategy. The goal of these recommendations is to enhance the company’s competitiveness in the market, acquire new customers and maintain the existing ones.
Marketing Strategy of the Selected Company
Keywords: Marketing; strategie; marketingová strategie; marketingový mix; online marketing; analýza; slevový portál; Marketing; strategy; marketing strategy; marketing mix; online marketing; analysis; discount portal