Systém pro integraci platebních terminálů - Randa, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou integrace elektronických platebních terminálů do jiných zařízení a umožnění platebních transakcí z těchto zařízení. Analyzuje aktuální situaci na trhu a možnosti vlastní implementace takového zařízení. Diskutuje bezpečnost platebních operací a platebních terminálů a legislativní situaci okolo elektronických plateb v České republice. Popisuje postup implementace aplikace pro integraci platebních terminálů a analyzuje výsledky jejího testování.

This master's thesis describes the process of integration of electronic payment terminals into another technological solutions and eventually enabling the opportunity to make electronic payments using these solutions. It analyses the current situation on the field of electronic payments and the possibilities of own solution for these payments. It discusses the security aspects of payment operations and terminals and it also describes current legal situation involving the electronic payments in Czech Republic. It describes the process of implementation of the application for payment terminal integration and analyses the results of testing.
System for Integration of Payment Terminals
Keywords: Elektronické platby; platební terminál; platební karta; bezpečnost; Electronic payments; payment terminal; payment card; security