Zdravotně technické instalace bytového domu - Opršálová, Žaneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Bakalářská práce se zabývá zdravotně technickými a plynovodními instalacemi v bytovém domě. Výpočtová a projektová část řeší rozvody kanalizace, vodovodu a plynu v zadaném objektu. Řešený objekt je nepodsklepený s pěti podlažími. Teoretická část je zaměřena na materiál vnitřního vodovodu. Bakalářská práce je provedena na základě současných českých a evropských předpisů.

The Bachelor thesis deals with sanitation installations in the apartment building. The next parts are calculations and project documentation. There is a design of the piping system and the sewerage systém in the house and connection to the main system in the town. The theoretical part is focused on the materiál internal water system. This bachelor thesis is written according to Czech and European regulations.
Plumbing systems in the apartment building
Keywords: splašková kanalizace dešťová kanalizace retenční nádrž vodovod teplá voda studená voda cirkulace plynovod zdravotně technické instalace; Domestic waste waste drinage rainwater drainage retention ponds water supply; hot water cold water cirrulation gas plumbing system