Hitlerova (ne)dálnice - Šarayová, Pavlína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Aktivace území poznamenané navrhovanou stavbou Hitlerovi dálnice. Linearita navrhovaného území - nástroj pro propojení nebo izolaci? Vztah člověk - krajina - město - vesnice.

Activation of the area touched by building Hitler´s highway. Linearity of proposed area - tool for connection or isolation? Relation human - landscape - city - village.
Hitler´s (no)Highway
Keywords: modul; krajina; město; modul; surrounding; city